Choď na obsah Choď na menu
 


HKL-MJM HOKEJBAL

 

 

Naši chlapci strieborní !!!

 

 

 

Na Kanadu sme nestačili ! Slovensko U20 strieborné !

 

Kanada - Slovensko 4:1 (0:1, 1:0, 3:0 )

 

O 3. miesto: Česká republika – USA 3:4 (1:3, 2:1, 0:0)

St John's Kanada New Foundland - Slovensko U20 je na 5. MS v hokejbale !!!

 

 

 

Vo finále Slovensko proti Kanade!!!!

 

Slovensko - USA 6:5 pp (1:3, 2:1, 2:1 - 1:0)
góly: Wagner 4, Dubovec, Slovák

 

Semifinálové stretnutie dalo dokopy veľmi kvalitné tímy a to sa prejavilo i na výslednej hre. Obe mužstvá začali hrať na 100% a diváci videli dramatický duel. V úvode stretnutia sme sa ujali vedenia gólom Wagnera, ktorý zúžitkoval presilovú hru. Američania však vyrovnali už o pár chvíľ neskôr, keď takmer od modrej prekvapili Mišovca. Hoci sme mali v 9tej minúte výhodu presilovej hry, presadiť sme sa nedokázali, naopak, po chybnom vyhodení sa hralo 4 na 4 a po buly v našom pásme sa dostal tím USA do vedenia. V závere prvej časti toto vedenie ešte prikrášlili po krásnom prienilu Haussera. Cez prestávku bolo v kabíne dusno, do brány nastúpil Glevaňák, zmeny nastali i v 3 útoku a naši sa chystali na zvrat. V ich snahe ich však zabrzdil 4 Americký gól, ktorý po veľkej chybe v obrane strelil Liebers. Od tejto chvíle však naši chlapci zapli na vyššie obrátky a obraz hry sa výrazne zmenil. Dostali sme výhodu presilovej hry 5 na 3, v ktorej najprv Dubovec znížil na 2:4, aby ho o chvíľu na to napodobnil Wagner a dostali sme sa už iba na jednogólový rozdiel! S ním, ale i s výhodou presilovky sme nastúpili do 3 tretiny. Zlepšený výkon nášho tímu v nej potvrdil opäť Wagner, ktorý zavŕšil svoj hattrick! Hralo sa s obrovským nasadením a oba tímy siahali až na dno svojich síl. Fantastický zápas hral Wagner, ktorý sa 4 minúty pred koncom preštrikoval obranou hostí a obrat v skóre bol na svete!!! Keď sa už zdalo, že svoj náskok ubránime, rozhodca po vymyslenom faule poslal našich do štyroch a USA malo možnosť dohrať stretnutie v 6tich. Hoci sme v oslabení mohli do prázdnej bránky skórovať, šťastena nám nepriala, naopak, 29 sekúnd pred koncom stretnutia sme po viacnásobných dorážkach inkasovali vyrovnávajúci gól, ktorý priniesol predľženie. V ňom sme boli od začiatku lepší, výborný výkon prvého útoku korunoval Slovák, ktorý po krásnej kombinácií Kobelu s Wagnerom jemným tečom posunul našu omladinu do finále, v ktorom skrížia naši chlapci hokejky s top favoritom turnaja - mužstvom Kanady, ktoré porazilo Čechov 3:1!

 

 

Slovensko je v semifinále!

 

Slovensko - Česko 4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
góly: Dubovec 3, Wagner

 

V najdôležitejšom stretnutí skupinovej fázy na seba narazili odvekí rivali. Naša reprezentácia potrebovala v tomto stretnutí zvíťaziť a tak to aj na ihrisku od úvodu vyzeralo. Už v 5 sekunde sme po faule na agilného Dubovca hrali presilovku, no gól sa nám streliť nepodarilo. Naopak, boli to Češi, kto sa mohol ujať vedenia, no Mišovec vytiahol krásny zákrok lapačkou po samostatnom nájazde českého útočníka. Prvý gól sa nám podarilo vsietiť v 8smej minúte, keď prvá lajna počas presilovky dokonale vyšachovala českú obranu a Dubovec "zavesil". Už o 3 minúty na to sme sa tešili opäť, keď ďalší český faul potrestal po ďalšej krásnej kombinácií opäť "Dubák". V závere prvej tretiny dostali Češi prvú výhodu presilovky 5 na 3, no skórovať sa im nepodarilo. V druhej časti pokračovali naši často v zbytočných fauloch a hostia sa dostávali čoraz viac do zápasu. Počas druhej časti mali ďalšie dve výhody presilovky 5 na 3, no naša obrana na čele s Mišovcom predvádzala perfektný výkon. Ten predvádzal takisto Dubovec, ktrorý zavŕšením svojho hattricku ukázal Čechom, ako sa premieňajú presilovky 5 na 3. Po tomto góle pribúdalo na ihrisku nervozity, hlavne naši chlapci sa nechávali vyprovokovať a na rad prišli aj 5 a 10 minútové tresty. Do tretej časti sme vstupovali s cieľom faulovať čo najmenej a udržať priaznivý výsledok. To sa nám napokon aj podarilo, výsledok ešte v poslednej 5 minútovke prikrášlil Wagner a tak sa môžme tešiť na dnešné semifinále s tímom USA!

 

 

Naši chlapci rozstrieľali Pakistan !

 

Slovensko - Pakistan 15:0 (4:0, 5:0, 6:0)
góly: Wagner 4, Slovák 3, Muller, Svitana po 2, Gašo, Hulej, Kolčák, Dubovec

 

V stretnutí proti papierovo slabšiemu Pakistanu sme si schuti zastrieľali a spravili si chuť na večerný zápas, ktorý mal rozhodnúť o prvenstve v skupine.

 

 

V prvom stretnutí na 5. MS v hokejbale U20 porazilo Slovensko Švajčiarsko !

 

Slovensko - Švajčiarsko 6:4 (2:1, 2:2, 2:1)
góly: Svitana 3, Slovák 2, Dubovec

 

Stretnutie začali lepšie hráči helvétskeho kríža, keď sa hneď v 1 minúte ujali vedenia a zaskočili náš tím. Vyrovnať sa nám podarilo v polovici prvej časti, keď sa dokázal presadiť Slovák. Zlepšenie v našej hre a následný tlak vyústili aj do šťastného gólu Svitanu, ktorý nemastnou strelou zaskočil Švajčiarskeho gólmana. Po dohovore v šatni naši chlapci prepli na vyšší stupeň, čoho výsledkom bol gól z hokejky Dubovca, ktorý dorážkou zvyšoval na 3:1. Následne dostali hostia výhodu presilovky, no Slováci sa bránili úspešne, v oslabení dokonca ušiel Slovák a krásnym blafákom upravil už na trojgólový rozdiel. Po tomto však začali úradovať rozhodcovia, poslali náš tím do oslabení a hoci sme sa oslabeniu 5 na 3 ubránili, Švajčiari sa predsa len po naskočení nášho hráča radovali z druhého gólu. Do konca tretiny sa im podarilo skórovať ešte raz po chybe v našej obrane a do kabín sme tak išli s najtesnejším vedením. Tretia časť priniesla dramatické momenty a začali sme ju opäť veľmi dobre. Po 2 góloch agilného Svitanu, ktorý tak zavŕšil hattrick sme sa opäť ujali vedenia o 3 góly. Švajčiarom sa síce 6 minút pred koncom podarilo znížiť, no to bolo z ich strany všetko a tak sme si mohli v úvodnom stretnutí pripísať dôležité dva body! Piatkový program pridelil našim reprezentantom o 11:00 /St. Johns čas/ tím Pakistanu, ktorý v prvom stretnutí podľahol Čechom 12:1 a o 21:30 sa v šlágri skupiny stretneme s našim odvekým rivalom spoza rieky Moravy, tímom Česka.

 

(25.6.2008)

 

 

FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

Majstrom BAHBL sa stal BRITANIC !

 

II. zápas finále : Hancop - Britanic 4 : 5 (2:1, 0:2, 2:2)
Stav serie Britanic - Hancop 2-0 ( 4:1,5:4 )
MAJSTROM Bratislavy pre rok 2008 sa stal BRITANIC !

 

 

Majstrom Superligy sa stal
JOKERIT PETRŽALKA !

 

Víťazom Hokejbalovej Superligy v sezóne 2007/2008 sa stal Jokerit Petržalka ! Jokerit tak obhájil minuloročné víťazstvo.
Jokerit Petržalka - Demons Bratislava 5:1
stav série : 2-1 / 4:5pp, 4:3, 5:1

 

 

Hokejbaloví veteráni HKL-MJM na Veterán Cupe: Zvolen 1:1, HBK Gbely 4:2, Orly Modra 6:1, Skalica 1:3 a o 5.miesto Gbely 4:1

 

SUPERLIGA-finále play-off Jokerit Petržalka-Demons Bratislava 5:1,2:1 na zápasy,Jokerit sa stal opäť majstrom supeligy

 

Slovensko U18 po výhre nad Českom postúpilo do finále MS !!! Finále : Kanada - Slovensko !!!

 

 

Kanada U16 sa suverénnym spôsobom stala majstrom sveta !!!
Slovensko U16 získalo bronz !!!

 

 

Kanada U 18 sa stala tiež majstrom sveta !!!
Slovensko U18 získalo striebro !!!

 

U16: Česko - Rakúsko 8:0
U18: Česko - Kanada 1:7
U18: Slovensko - Rakúsko 14:0
U16: Slovensko - Švajčiarsko 7:0
U16: Slovensko - Kanada 3:4
U18: Slovensko - Švajčiarsko 7:0
U18: Česko - Rakúsko 7:1
U16: Česko - Fínsko 8:0
U16: Rakúsko - Fínsko 4:3
U16: Kanada - Švajčiarko 7:2
U18: Kanada - Švajčiarsko 8:2
U18: Slovensko - Kanada 3:3
U16: Fínsko - Kanada 1:5
U16: Česko - Švajčiarsko 8:0
U18: Česko - Švajčiarsko 6:1
U18: Česko - Slovensko 3:6
U16: o 5.miesto Fínsko - Rakúsko 6:0
U16: o 3.miesto Slovensko - Švajčiarsko 6:1
U16: o 1.miesto Kanada - Česko 8:1
U18: o 3.miesto Česko - Švajčiarsko 5:2
U18: o 1.miesto Kanada - Slovensko 5:2 (2:0,1:1,2:1)

 

FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

 

 

Majstrom Superligy sa stal
JOKERIT PETRŽALKA !!!

 

Víťazom Hokejbalovej Superligy v sezóne 2007/2008 sa stal Jokerit Petržalka ! Jokerit tak obhájil minuloročné víťazstvo.
Jokerit Petržalka - Demons Bratislava 5:1
stav série : 2-1 / 4:5pp, 4:3, 5:1

Hokejbal

 

 

BANSKÁ BYSTRICA
MAMUT CUP 2008 - majstrovstvá SR U18


FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

Bratislava U18 sa stala majstrom Slovenska 2008 !

 

Po zlom piatkovom začiatku sa v sobotu naša osemnástka zobudila a prevalcovala sa až do finále. Prekvapením bol najme semifinálový výsledok s favoritom turnaja Kométou Vrútky keď im naši chlapci vyprášili kožuch 6:0 ! Vo finále si naša osemnástka ľahko poradila aj s týmom z Liptovkého Mikuláša s ktorým prehrala v skupine. Kanadské bodovanie celého turnaja vyhral Róbert Maier 10+5 (z Team Sharks a LG Doprastav) Zaujímavosťou je, že dnešným trom víťazom, Róbertovi Maierovi, Romanovi Homolkovi a asistentovi trénera Ondrejovi Hraškovi sa podarilo získať titul majstra Slovenska aj v kategórii seniorov s LG Doprastav.

 

"V piatok sme začali katastrofálne ale chlapcom som aj tak veril. Vedel som, že sme dali do kopy silný tím. V sobotu si to chalani dali vo svojich hlavách do poriadku a zaslúžene sa dostali až do finále kde sme všetkým dokázali, že ten piatok bol iba jeden veľký omyl. Chlapci ukázali svoju silu a charakter za čo im ďakujem " - povedal tréner Richard Katona

FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

výsledky CTM Bratislava v základnej skupine:

 

CTM Bratislava - MHBK Liptovský Mikuláš 2:3
CTM Bratislava - Vranov nad Topľou 2:2
CTM N-Sport Zvolen - CTM Bratislava 0:6
CTM Bratislava - Worms Kežmarok 15:0
HBK Čadca - CTM Bratislava 0:7

 

semifinále :
HBK Kometa Vrútky - CTM Bratislava 0:6

 

finále :
CTM Bratislava - MHBK Liptovský Mikuláš 7:1

 

FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

 

 

BANSKÁ BYSTRICA
MAMUT CUP 2008 - majstrovstvá SR U20

 

19 sekúnd delilo Bratislavu U20 od finále majstrovstiev Slovenska !

 

Výber našich chlapcov z CTM Bratislava skočilo pred bránami finále. Od finále ich delilo len 19 sekúnd. O postupe do finále sa rozhodovalo medzi Bratislavou a Kežmarkom. Po včerajšej remíze s Popradom museli naši chlapci zvíťaziť. Bratislavčania sa ujali vedenia 1:0 no podarilo sa im aj vyrovnať vlastencom. Minútu pred koncom sa nám znovu podarilo ísť do vedenia ale znovu sa nám nepodarilo udržať víťazstvo a inkasovali sme 19 sekúnd pred koncom na konečných 2:2 čo posunulo do finále Kežmarok. Postupový kľúč je dosť nekompromisný pretože zo 4-člennej štvrťfinálovej skupiny postupuje do finále iba jedno mužstvo.

 

FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku "Aj napriek tomu, že sme neprehrali ani jeden zápas, hráme o tretie miesto.Uškodil nám nezmyselný herný systém turnaja. Chýbali tam štvrťfinálové a semifinálové zápasy alebo aspoň semifinále ako v U 18.Turnaj by mal potom úplne iný náboj a nemohlo by sa stať, že mužstvo bez prehry nebude hrať finále ! Najviac by som vyzdvihol výkon útočníka Lukáša Vavra ( LG Doprastav )a brankára Juraja Miznera ( HKB Vikings )" - povedal Marek Kanich asistent trénera

 

Výsledky CTM Bratislava v základnej skupine:

 

CTM Bratislava - ŠK CTM Titanic Topoľčany 2:1
MHBK Liptovský Mikuláš - CTM Bratislava 0:7

 

výsledky CTM Bratislava v štvrťfinálovej skupine :

 

CTM Bratislava - Poprad 2:2
CTM Trebišov - CTM Bratislava 1:2
CTM Bratislava - Worms Kežmarok 2:2

 

finále:
Worms Kežmarok - HBK Kometa Vrútky 1:0
Kežmarok dal víťazný gól 5 sekúnd pred koncom !

 

zápas o 3. miesto :
CTM Bratislava - CTM N-Sport Zvolen 1:2

 

 

FINÁLE PLAY - OFF

 

Finále play-off: IZOGLOBAL MARTIN-LG TPS DOPRASTAV BRATISLAVA 2:4 , 0:3, 4:3pp, 2:4, stav série 1:3, LG TPS DOPRASTAV BRATISLAVA sa stalo majstrom Slovenska !

 

FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

LG TPS DOPRASTAV BRATISLAVA
SA STAL MAJSTROM SLOVENSKA 2008 V HOKEJBALE !

 

Až v štvrtom zápase sa rozhodlo medzi LG TPS Doprastavom a ŠKB Izoglobalom Martin kto bude majstrom Slovenska v hokejbale.Po dvoch výhrach Doprastavu v Martine mali domáci v sobotu prvý mečbol ktorý však nevyužili a prehrali 3:4 v predĺžení. V nedeľu však už Doprastav nepripustil žiadnu drámu a zaslúžene zvíťazili 4:2. LG Doprastav sa tak po siedmich rokoch radoval zo svojho šiesteho titulu majstra Slovenska. Titul tak už po 19 krát za svojej existencie ostáva v Bratislave keď 13 krát sa radoval Rbk Hockey Ružinov a 6 krát tohtoročný víťaz LG TPS Doprastav. Bratislava tak už 19 rokov kraľuje Slovenskému hokejbalu !

 

 

nedeľa 18.mája 2008 o 13,00

LG TPS Doprastav Bratislava - ŠKB Izoglobal Martin
4:2 (0:1,4:0,0:1)

góly: Thron (Varga) Varga (Thron, Roman) Thron (Varga) Tomašech (Varga) - Starosta, Michnáč
vylúčený : 5-3
stav série : 3:1

*** FINÁLE : IZOGLOBAL MARTIN - LG TPS DOPRASTAV 2:4,0:3,4:3pp,2;4 stav série 1-3

 

Hokejbalová Extraliga

FINÁLE PLAY - OFF

LG TPS DOPRASTAV sa stal majstrom Slovenska 2008 !!!

nedeľa 18.mája 2008 o 13,00

LG TPS Doprastav - ŠKB Izoglobal Martin
4:2 (0:1,4:0,0:1)

Finálova séria pokračuje ! Doprastav nevyužil prvý mečbal !

sobota 17.mája 2008 o 13,00

LG TPS Doprastav - ŠKB Izoglobal Martin
3:4pp (0:2,1:1,2:0) 0:1 v predĺžení

góly : Varga, Tóth, Giba - Chlebec 2, Hrivňák, Slaninák
vylúčený: 3-5

Hokejbalová Extraliga

Doprastav vyhral aj druhý zápas !
Už túto sobotu sa môže v Bratislave rozhodnúť !

FINÁLE PLAY - OFF

nedeľa 11.mája 2008 o 13,00

ŠKB Izoglobal Martin - LG TPS Doprastav
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
góly: Tomašech (Kosík),Varga (Tóth), Tóth (Kosík)
vylúčený: 1-5
stav série 0:2

Finálová séria odštartovala v Martine ! Doprastav vyhral zaslúžene prvý zápas!

sobota 10.mája 2008 o 13.00

ŠKB Izoglobal Martin - LG TPS Doprastav
2:4 (1:3, 1:1, 0:0)
góly:Michnáč, Chlebec - Ondrušek (Varga),Tóth (Giba,Tomasech),Tomasech,Giba (Tóth)
vylúčený: 2-4
stav série 0:1

O 3.miesto: RBK Ružinov - Žirafa Žilina 4:3 RBK získali prvý krát bronzové medajle. Pred tým to bolo 13 zlatých a 5 strieborných FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

UŽ TENTO VÍKEND FINÁLE !!! Izoglobal Martin - LG TPS Doprastav Bratislava !!!

 

Hokejbalová Extraliga

 

 

SEMIFINÁLE PLAY - OFF

nedeľa 27.apríla 2008

 

 

Doprastav vyradil majstrovský Ružinov !!! Prepisuje sa história !!! Ružinov bude prvý krát za 18 rokoch chýbať vo finále !!!

 

 

nedeľa 4.5. o 13,00

 

RBK Hockey Ružinov - LG TPS Doprastav
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)

Góly: Polák – Kosík, Tóth, Synek
Na zápasy: 1:3, postupuje LG TPS Doprastav Bratislava

 

HBC Žirafa Žilina - Izoglobal Martin
4:5pp (2:2, 1:1, 1:1)

góly: Kašša 2, Barbořák, Lacko – Chlebec 2, Hazucha, Ďuris, Slaninák
Na zápasy: 1:3, postupuje ŠKB Izoglobal Martin

 

 

 

 

sobota 26.apríla 2008

 

 

"Doprastavátsky valec" dnes prevalcoval Ružinov !!!

 

 

RBK Hockey Ružinov – LG TPS Doprastav Bratislava
0:7 (0:1,0:5,0:1)

Góly: Ondrušek 3, Thron, Tóth, Tomašech, Kosík
Na zápasy: 1:2

 

HBC Žirafa Žilina – ŠKB Izoglobal Martin
2:5 (1:1,0:2,1:2)

Góly: Kašša, Slovák – Nauš 2, Končiar, Michnáč, Nátny
Na zápasy: 1:2

 

FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

 

 

UŽ TENTO VÍKEND FINÁLE !!! Izoglobal Martin - LG TPS Doprastav Bratislava !!!

 

 

3.máj 2008

Debakel ako "hovado" !!!

V treťom zápase bratislavského derby Sibírska:Doprastav sa zrodil veľmi jednoznačný výsledok. Doprastaváci, ktorí boli v prvých dvoch zápasoch veľmi agilní v streľbe, ale jaloví v koncovke, dnes v Ružinove excelovali a vyhrali vysoko 7:0. Najlepším hráčom na ihrisku bol Robo Ondrušek, ktorý zaznamenal hatrik a svojimi bombami poslal ružinovského brankára-snehuláka po dvoch tretinách pod sprchy. Dobrý zápas hral aj Raro, ktorý jeden gól dal a na dva prihral. Dnes vyhral Doprastav na strely 21:19, ale efektivita bola výborná a skoro 40%-á, a to je pre Ružinov varovný prst pred zajtrajším štvrtým zápasom.Treba však spomenúť, že strely Ružinova boli väčšinou z diaľky.
FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

nedeľa 27.apríla 2008

Disciplinovaná hra v obrane a vynikajúci Sebestien vygumovali útočníkov Doprastavu !!!


LG TPS Doprastav - Rbk Hockey Ružinov 2:4 (2:1,0:1,0:2)
góly: Antl, Mitter – Simon, Gregorík, Liška, Fábry
vylúčený : 5-6 navyše Simon 10 min.os.tr.

 

ŠKB Izoglobal Martin – HBC Žirafa Žilina 4:0 (1:0,2:0,1:0)
góly: Michnáč 3, Zezula

 

FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku
LG TPS Doprastav - Rbk Hockey Ružinov 2:4
stav série : 1-1
Izoglobal Martin - HBC Žirafa Žilina 4:0
stav série 1-1

sobota 26.apríla 2008

Zaslúžená výhra Doprastavu !
Sebestien ako na strelnici !

Keby bolo po prvej tretine 4:0 tak by sa nikto nemohol ani čudovať. Počet striel 12-2 hovorí za všetko. Doprastav bol od začiatku lepším tímom, ale v ceste za jasným víťazstvom mu stál pozorný brankár hostí, Fero Sebestien. Ten niekedy doslova čaroval. Domácim sa v prvej tretine podarilo skórovať iba raz. Skôr po nahodení ako strele dal gól Tomašech. Na začiatku druhej tretiny sa Doprastavu za 46 sek. podarilo vystreliť na bránu Ružinova päť krát ale bez výsledného efektu ! V šiestej minúte však zvýšil Tóth po peknej akcii Tomašecha. Hosťom sa podarilo využiť z minima maximum a po ojedinelej akcii znížil Pápež. Doprastav stále bušil do plných a zahadzoval jednu šancu za druhou. V záverečnej tretine sa to domácim mohlo stať osudným. Behul vo vlastnom oslabení unikol, položil si Sojku, ale prázdnu bránu prestrelil. Potom mal presilovku Ružinov, ale domáci sa ubránili a dokonca nedovolil hosťom ani hru bez brankára. Naopak, vracajúci sa Varga z trestnej lavice lišiackym spôsobom prekonal brankára hostí a pečatil tak zaslúžene víťazstvo Doprastavu. V Martine sa zrodilo prekvapenie, keď si na úkor domácich, prvé víťazstvo pripísali Žirafy. FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

 

LG TPS Doprastav - RBK Hockey Ružinov 3:1 (1:0,1:1,1:0)
góly: Pápež - Tomašech, Tóth, Varga
vylúčený : 3-4
strely na bránu : 45 - 15 !!!
...viac na www.online.zirafa.sk ŠKB Izoglobal Martin – HBC Žirafa Žilina 2:3 (0:1,1:1,1:1)
góly: Ďuris, Podhorský – Lacko 2, Dubovec
LG TPS Doprastav - Rbk Hockey Ružinov 3:1
stav série : 1-0
Izoglobal Martin - HBC Žirafa Žilina 2:3
stav série 0-1

FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

19.apríl 2008

Doprastav posilní Jano Chovan !

Hokejbalovému tímu LG TPS Doprastav sa pred semifinálovou sériou s úradujúcim majstrom Slovenska Rbk Hockey Ružinov podaril husársky kúsok, keď manažér klubu Peter Číha angažoval do brány "doprastavákov" čerstvého majstra Slovenska v ľadovom hokeji Jána Chovana z bratislavského Slovana...www.lghokejbal.sk viac na stránke LG Doprastav Bratislava

 

 

Bratislava sa môže tešiť na veľké derby !

Už tento víkend čaká Bratislavu najstaršie slovenské hokejbalové derby, v ktorom sa predstavia veľkí rivali - LG TPS Doprastav a Rbk Hockey Ružinov. V doterajších 18-tich ročníkoch bojov o majstra Slovenska sa 13-krát radoval Ružinov a 5-krát Doprastav. Majstrovský titul sa doposiaľ nepodarilo získať žiadnemu inému slovenskému klubu...www.lghokejbal.sk viac na stránke LG Doprastav Bratislava

 

 

Doprastav postupuje do semifinále !

Piaty rozhodujúci zápas medzi domácim Doprastavom a Pruským prilákal do Petržalky množstvo fanúšikov hokejbalu. Hokejbalu prialo aj počasie tak diváci sa mali na čo tešiť. Bratislavčania nastúpili na zápas v novej sade dresoch ale hlavne v plnej sile (chýbal iba Tibor Kosík) Hneď bolo jasné, že nič nechcú ponechať na náhodu. V zostave LG sa objavil aj "legionár Žabka", ktorý oživil hru najmä prvého útoku. Celý zápas sa hral v réžii domácich ktorý zaslúžene vyhrali. Pruské vyťažilo z minima maximum a dalo jeden gól ale to bolo z ich strany všetko. Treba ale vyzdvihnúť výkon brankára hostí Pecucha, vďaka ktorému Pruské neodišlo s poriadnou nádielkou.
"Dnes sme konečne nastúpili v kompletnej zostave (chýbal iba T.Kosík) Myslím že to rozhodlo. Chlapci vedeli o čo hrajú a nechali tam srdce. Bola to ťažká séria ale je to už za nami. Teraz sa musíme sústrediť hlavne na Ružinov. Čaká nás 13 násobný majster Slovenska a víťaz posledných šiestich ročníkov v rade.Niet pochýb o tom kto je favoritom. Chceli by sme byť dôstojným súperom majstrovského Ružinova. Kožu určite lacno nepredáme a skúsime potrápiť súpera " - povedal Peter Číha

 

LG TPS Doprastav - ŠK 98 Pruské 4:1 (2:1,1:0,1:0)
góly : Ondrušek, Thron, Giba, Tomašech - Satina
vylúčený : 5-6 navyše Antl 10 min os.trest
stav série 3-2

 

 

Len Doprastav nepremenil mečbal a zahrá si piaty zápas

Extraliga pozná už troch tohtoročných finalistov. Prvým je Martin, ktorý dnes v Petržalke vyhral v rozhodujúcom štvrtom zápase vysoko 10:0 a na zápasy vyhral 3:1. Majster z Ružinova dnes vyhral až po predĺžení 4:3 so Skalicou a celkovo 3:1. Žilina dnes vyhrala vysoko 10:3 a je tretím semifinalistom. Len Doprastav opäť zaváhal a po včerajšom hladkom víťazstve 5:1, dnes prehral v Pruskom 2:4 a to znamená, že séria Doprastav:Pruské bude pokračovať a budúcu sobotu sa o poslednom semifinalistovi rozhodne v Petržalke o 13.00 hod.> FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

 

13.apríl 2008

Mário Chudý končí

"Mám toho plné zuby, naša hra nemala ani hlavu, ani pätu, hrali sme ako kuduši a od začiatku bolo na lavičke napätie. Mám už toho dosť a s definitívou končím. Už iba nejaký Veterán cup, alebo také niečo...."-povedal Majko Chudý> FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

 

6.apríl 2008

Play-off veľmi vyrovnané

Máme za sebou prvé dva zápasy tohtoročného play-off hokejbalovej extraligy. Môžeme konštatovať, že zápasy sú veľmi vyrovnané a priniesli aj nejaké prekvapenia. Prvý Martin si na domácej pôde poradil s Profisom, keď vyhral prvý zápas 3:1 a druhý 6:3 a ako jediný vyhráva na zápasy 2:0. Profis ale svojho súpera poriadne potrápil. Doprastav prehral včera s Pruským 3:4 a dnes sa na svoje chudobné víťazstvo 1:0 poriadne natrápil a v Pruskom to určite nebude mať ľahké. Ružinov včera prehral so Skalicou 7:9, keď už vyhrával 7:3 ! Dnes sa majstrovi záhorákov zo Skalice podarilo poraziť najtesnejšie 3:2. Problémom majstra je slabý brankár a žiadna obrana, ktoré boli vždy ružinovskou dominantou. Stav série je 1:1. Žilina včera vyhrala v Piešťanoch 4:3, ale dnes sa Piešťany pochlapili i keď už prehrávali 3:2 a Žilina kontrolovala zápas, nakoniec domáce Piešťany vyhrali 7:4. Posledné dva góly dali domáci do prázdnej brány. Stav série je 1:1.

Hokejbalová Extraliga

FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

 

World 3 on 3 Street Hockey Chamionships

In support of Mindcare New Brunswick

That's right - an informal world competition right in the heart of beautiful Saint John, New Brunswick. Come and enjoy this wonderful sport in Atlantic Canada playing harbourside - by the magnificent Bay of Fundy.

Saint John has a new uptown showdown!
Saint John, NB - MindCare launches the first World 3 on 3 Street Hockey Championship to take place on Long Wharf, May 2 - 4, 2008. It could be you!
Read the complete press release...

SAINT JOHN - Even before the official opening faceoff, the inaugural World 3 on 3 Street Hockey Championship is drawing rave reviews.
Read the complete story...

100 teams maximum - first come, first served. Play on Long Wharf over the weekend of May 2, 3 and 4, 2008. Space is limited so register now.

Entry Fees:
Cost per team is $500.00 and money can be raised through fundraising, if desired. A Registration Form should be completed asap to hold you team's spot in the tournament. A completed Team Roster Form and payment in full of the registration is required by April 18, 2008, to guarantee your team's position in the tournament.

Conferences and Divisions:
This championship tournament is open to all participants 19 years of age and older.

There will be three divisions:

  • Men under 40
  • Men over 40
  • Women - Open

Check out our Facebook group: World 3on3 Street Hockey Championship

 

5.apríl 2008

Doprastav dnes hral s čiernymi páskami na rukávoch.

 

Pred zápasom si obidve mužstvá minútou ticha uctili pamiatku Ondrušekovho brata Dana Ondrušeka ktorý dnes v noci vo veku 27 rokov podľahol ťažkej chorobe." Je to pre nás moc ťažké. Niektorý chalani sa s ním poznali osobne a boli s ním kamaráti. Robo mi dnes ráno volal, a oznámil mi čo sa stalo. S pochopiteľných dôvodov dnes nenastúpil na zápas " - povedal Tomáš Roman
"V piatok večer nám volal Tibor Kosík, že dostal horúčky a že určite nepríde. Ráno nás čakala ešte horšia správa. Dúfam, že chalani sa rýchlo pozbierajú a začnú hrať svoju hru. Zajtra určite nenastúpi ani Roman Tomašech ktorý dnes hral s chrípkou. Dnes sme prehrali len vďaka našej nedisciplinovanosti. Najviac ma sklamal "reprezentant Varga" ktorému som mal chuť po zápase zobrať dres ! Perfektný výkon dnes podal brankár súpera Pecucha " - povedal Peter Číha

 

 

Zaujímavé rozuzlenie ! Zatracovaný Doprastav nakoniec druhý !

Pozornosť posledného kola sa upriamila hlavne na súboj o druhé miesto. Šancu skončiť druhý mali Piešťany, Ružinov ale aj štvrtý Doprastav. Nakoniec to najlepšie zvládli hráči Doprastavu keď Piešťany aj Ružinov zaváhali na súperových ihriskách. Doprastav vyhral doma v derby s Profisom 4:2 a vďaka lepším vzájomným zápasom s Piešťanmi (6:5 a 3:1) sa posunuli na druhé miesto. Ružinovu poriadne tieklo do topánok keď dve minúty pred koncom prehrával v Skalici 7:5 ale vďaka dvom gólom Danka Ružinov vydrel remízu 7:7! Ak by Ružinov v Skalici prehral tak by skončil až na piatom mieste práve za Skalicou vďaka horším vzájomným zápasom. Po remíze Piešťan v Pruskóm 4:4 by Ružinovu k lepšiemu umiestneniu nepomohla ani výhra v Skalici. Pri rovnosti bodov by Ružinov v tabuľke pravdy skončil až tretí za Doprastavom a Piešťanmi. V súboji o šieste miesto sa nič nezmenilo i keď Pruské malo blízko k tomu aby predbehli šiestu Žilinu ktorá zahanbujúco pukla v Čadci 4:1.

 

Konečná tabuľka:
1.Martin 34, 2.Doprastav 27, 3.Piešťany 27, 4.Ružinov 26, 5.Skalica 24, 6.Žilina 20, 7.Pruské 19, 8.Profis 18, 9.Vrútky 14, 10.Zvolen 6, 11. Čadca 5 bodov.

 

 

Rozuzlenie až v poslednom kole!

O víťazovi základnej časti ( Izoglobal Martin ) a ôsmich postupujúcich do play off je už rozhodnuté. Všetkých sedem postupujúcich klubov okrem Martinu sa však ešte môže pobiť o lepšie umiestnenie. Zvolenu sa už sezóna skončila a posledná Čadca si zahrá baráž. FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

 

tabuľka : www.lghokejbal.sk

 

 

XXII.kolo 29.3.2008

13.00 HbK 87 Skalica - RbK Hockey Ružinov 7:7
13.00 HBK Kometa Vrútky - ŠKB Izoglobal Martin 2:8
13.00 HBK Čadca - HBC Žirafa Žilina 4:1
13.00 LG TPS Doprastav BA - ŠK Evel Profis 32 BA 4:2
13.00 ŠK 98 Pruské - HBC Andže Piešťany 4:4
13.00 N-Sport Zvolen má voľno

 

 

Ružinov znovu prehral !!!
Piešťany len s bodom z Čadce !

XX.kolo 22.3.2008

13.00 HBC Žirafa Žilina - ŠK 98 Pruské 2:1
13.00 HBK Čadca - HBC Andže Piešťany 2:2
13.00 RbK Hockey Ružinov - ŠKB Izoglobal Martin 3:4
13.00 HbK 87 Skalica - HBK Kometa Vrútky 5:1
13.00 N-Sport Zvolen - LG TPS Doprastav BA 3:7
ŠK Evel Profis 32 BA má voľno
FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

 

 

Skalica potvrdila, že má formu !!!

XXI.kolo 23.3.2008

13.00 HBK Čadca - ŠK 98 Pruské 3:4
13.00 HBC Žirafa Žilina - HBC Andže Piešťany 1:2
13.00 RbK Hockey Ružinov - HBK Kometa Vrútky 7:0
13.00 HbK 87 Skalica - ŠKB Izoglobal Martin 1:1
13.00 N-Sport Zvolen - ŠK Evel Profis 32 BA 6:7
LG TPS Doprastav BA má voľno
FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

 

 

Rbk Ružinov znovu prehral doma !!! Tento krát pohorel majster s Martinom (3:4)!!! Je to už druhá prehra majstra v rade na domácom ihrisku !!!

 

 

FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

25.marec 2008

Palinkášovi žiari úsmev na jeho peknej tvári !!!!

Profis vyhral vo Zvolene 7:6 a veľký dôvod na úsmev má coach a el presidente Profisu Vlado Palinkáš-"Vo Zvolene sme vyhrali s odretými ušami a ďakujem svojím psychopatom, že sme si konečne zabezpečili postup do play-off" FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

15.marec 2008

Náš prístup k včerajšiemu zápasu bola hotová katastrofa !!!

"Na zápas sme pricestovali ako majstri sveta. Chalani sa ešte o 12.15 napchávali praženicami a párkami v Trenčíne na pumpe !!! Presne ako pristúpili k zápasu tak sme aj dopadli. Keby som vedel aký si spravia z tohto zápasu výlet tak tam ani nepôjdem! Hlavne, že bola dobrá zábava.. Je to hanba čo sme predviedli v Pruskom! Naši centri nás tiež nechali v štichu.(Varga, Riko, Čapka, Kosík) Na zápas s nami nešiel ani jeden center a tak aj vyzerala naša hra. Neviem či sme vôbec v zápase vyhrali jedno buly. Dúfam, že to bola pre naše "hviezdy z NHL" poriadna facka! Touto cestou gratulujem súperovi k zaslúženému víťazstvu" - povedal Peter Číha FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

Ružinov pustil doma perie !

Dohrávka 16.3.2008

RBK Ružinov - HBK 87 Skalica 2:4
HBC Andže Piešťany – HBC Žirafa Žilina 4: 4

Doprastav nedal v Pruskom gól, Profis nakupoval...

Dnešné kolo prinieslo veľa divokých výsledkov. Doprastav senzačne prehral v Pruskom 2:0, keď nedokázal dať ani jeden gól. Piešťany sa prebudili a svojmu súperovi Profisu naložili 8:1. Žilina prehrala vo Vrútkach 6:3. Vedúci Martin doma vysoko vyhral na Čadcou 8:3 a extraligovému pelotónu sa vzdiaľuje. Do Skalice nepricestoval Zvolen, takže Jaro Mihál bude mať robotu. FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

9.marec 2008

Dnes sa v Petržalke hral špičkový hokejbal, aktérmi boli dva najlepšie tímy slovenskej histórie

Dnes sa dohrávalo tradičné derby medzi Doprastavom a Sibírskou. V peknom počasí sa prišlo na zápas, ktorý skončil spravodlivou remízou 4:4, pozrieť vyše 300 divákov! "Máme za sebou náročný víkend, včera Piešťany a dnes majster z Ružinova. Dnešný zápas bol určite atraktívny pre diváka, boli v ňom góly, emócie, rivalita, nasadenie a nechýbala ani krv :-))). Zápas sa mi páčil. Bod berieme a ideme ďalej"-povedal Peter Číha. FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

8.marec 2008

V Piešťanoch sa hral tvrdý zápas. Strelecky sa darilo bývalým Tigrom.

Doprastav po dobrom a disciplinovanom výkone vyhral v Piešťanoch 3:1, keď góly dávali bývalí hráči Tigrov, Raro, Giba a Tomašech. "Bol to hrozne tvrdý zápas. Piešťanci si pomýlili hokejbal s rugby ale naši chalani sa stým bez problémov vysporiadali a zaslúžene vyhrali "- povedal momentálne zranený Michal Vančo. FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

8.marec 2008

Ružinov vyhral nad oslabeným Zvolenom

"Po minulotýždňovom vodnom póle v Čadci je v našom družstve veľká maródka a šesť kľúčových hráčov sme nechali doma. Do Bratislavy sme cestovali iba s mladíkmi, ktorí sú väčšinou juniori. Prehrali sme zaslúžene, ale pozitívum j, že sme majstra trochu potápili a chlapci získali ďaľšie skúsenosti"-povedal Jaro Kolibík, prezident Zvolena. FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

8.marec 2008

Martin vyhral v derby najtesnejším rozdielom, Lajčiakovi neuznali vyrovnávajúci gól v poslednej minúte

Domáci vyhrali najtesnejším rozdielom. O všetkom rozhodla nutná dávka šťastia, lebo stretnutie bolo veľmi vyrovnané. Šance sa striedali na oboch stranách, hralo sa vo vysokom tempe, obaja brankári boli v stálej permanencii. Martin_Žilina 4:3. V priebehu nasledujúceho týždňa nájdete foto aj video zo stretnutia na adrese www.galeria.zirafa.sk FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

8.marec 2008

Prehrali sme, lebo vždy.....

Pruské:Profis 6:3. "Prehrali sme, lebo vždy......sa nájde nejaká výhovorka, bolo nás málo, zranil sa nám Rehák, dohrávali sme siedmi atď, takže výhovoriek je veľa (smiech)"- povedeal el presidente Vlado Palinkáš. FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

1.marec 2008

Čadca vyhrala nad Zvolenom - všetky výsledky

Posledná Čadca dnes vyhrala nad Zvolenom 2:1, Piešťany vyhrali nad Vrútkami, ktoré strácujú pomaly ale isto na play-off. Nakoniec Pruskému sa nepodarilo zastaviť vo víťaznej sérii lídra z Martina, doma v dobrom stretnutí prehral 2:4. FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

1.marec 2008

Ozval sa aj náčelník Winnetou

Svoj názor k dnešnému zápasu so Skalicou vyjadril aj náčelník Profisu Vlado Palinkáš typicky po indiánsky:" My nebehat, nestrielat, nedavat goly, Oni behat, strielat a z každej riti dat gól, hawk" FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

1.marec 2008

Profis prehral o gól, slávne derby sa nehralo

"Vyhrávali sme 1:0 a potom nám Skalica vždy odbehla na dva góly, v závere sme len dotiahli na 4:5. Hlavným dôvodom prehry vidím naše lacné inkasované góly"-povedal Mário"Chuďas" Chudý. Derby medzi Doprastavom a Ružinovom sa nehral pre zlé počasie. FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

28.február 2008

Piešťany nakúpili v Martine

V predohrávke hokejbalovej etraligy, ktorá štartuje v sobotu 1.3. medzi Martinom a Piešťanmi sa zrodil veľký debakel v neprospech Piešťan. Martin rozdrvil svojho súpera 11:0 !!! FÓRUM+DISKUSIA ku každému článku

10.február 2008

Izoglobal cup 2008 v rukách Vrútok

Tohtoročný tradičný hokejbalový turnaj Izoglobal Cup vyhrali hokejbalisti Vrútok, ktorí vo finále porazili majstra SR RBK Ružinov po tresných strieľaniach 2:1, keď zápas sa skončil aj po predĺžení 0:0. Vrútky vyradili vo štvrťfinále aj ŠK Profis Vrakuňa.

7.január 2008

Peter Procházka prežil ťažkú autonehodu !!!

V noci zo soboty na nedeľu sa v Skalici stala tragická dopravná nehoda, pri ktorej dvaja chlapci na mieste zomreli, Jeden z chlapcov bol hráčom mestskej ligy v Skalici a druhý len 19 ročný Lukáš, ktorý pravidelne vozieval Petra Procházku na zápasy do Bratislavy. Tretí je v kritickom stave. Vážne je zranený aj hráč Doprastavu Peter Procházka, ktorého by mali dnes previezť do Bratislavy, kde sa na Kramároch podrobí operácii. Peter má poškodenú bránicu a slezinu. Piaty vyšiel z nehody s ľahšími zraneniami.

Naša stránka HKL-MJM gratuluje Petrovi Tóthovi za víťazstvo v ankete najlepší hokejbalista Slovenska za rok 2007 !!!

31.december 2007

NAJLEPŠÍM HOKEJBALISTOM SLOVENSKA ZA ROK 2007 SA
PO PRVÝ KRÁT STAL "RARO"!

VÝSLEDKY ANKETY:

1. Tóth Peter - LG TPS DOPRASTAV BA 87b.
viac na stránke : www.lghokejbal.sk
2. Hrivnák Michal - ŠKB IZOGLOBAL MT 47b.
3. Minárik Jozef - LG TPS DOPRASTAV BA 42b.

------------------------------------------------------------------------

4. Somolányi Viliam - RBK HOCKEY RUŽINOV 24b.
5. Danko Dušan - RBK HOCKEY RUŽINOV 15b.
Kašša Róbert - HBC ŽIRAFA ŽILINA 15b.
Lajčiak Lukáš - HBC ŽIRAFA ŽILINA 15b.
Mišovec Michal - ŠK 98 PRUSKÉ 15b.
9. Varga Branislav - LG TPS DOPRASTAV BA 11b.
10.Ruttkay Tomáš - HBK KOMETA VRÚTKY 10b.

23.december 2007

Tradičný vianočný zápas na Doprastave :-)))

Praváci - Ľaváci 3:1 na zápasy ( 5:3, 2:5, 5:3, 5:4 )

Praváci : Riko - Erik - Zwingy , Číha - Gibson - Hracho , tréner a ikona tímu pravák Jožko Zemeš
Ľaváci :Čapka - Cajchan - Ondrušek, Minárik - Drago - Raro , Roman , tréner a strážca vareného vína Šalka
Brankári : Martin Sojka - Zdenko Súkup
povolený doping : 15 l vareného vína , 3 l hruškovice , 1 l fernetu
Zápasu neuškodilo ani mrazivé počasie - 3C.Praváci zvíťazili už tretí krát v rade, išlo však hlavne o dobrú zábavu ( hralo sa systémom 3+1 na tri víťazné zápasy )

Hokejbalová Superliga

HKL-MJM Petržalka bude zimovať na chvoste tabuľky !

Dohrávka : Farma - Rbk Ružinov 6:1
Dohrávka : HKL-MJM - LG TPS Doprastav B 3:5 (1:0,2:2,0:3)

16.december 2007

Do Žiliny sa pre body nechodí, ale Profis si dnes zobral obidva

V Žiline sa veľmi ťažko vyhráva, ale stále sa zlepšujúci Profis dnes v Žiline zvíťazil 3:1. Celé družstvo Profisu po včerajšej remíze, dnes zahralo lepšie a zaslúžene vyhralo, keď fantastický výkon podal veterán Dodo Zemeš, strelec dvoch gólov Profisu.

15.december 2007

Johny aj dnes s desinou, Ružinov tesne vyhral v Pruskom

"Neviem čo sa deje, ale aj včera na florbale som dostal desinu aj dnes na hokejbale, niečo s tým urobím. Trošku sme sa potrápili, ale Dušan Danko je vo forme a tesne sme vyhrali, i keď sme mali viac šancí ako domáci"-povedal Johny Križan. Pruské:Ružinov 1:2

15.december 2007

Skalica je doma veľmi silná, tentoraz to okúsili silné Piešťany

Skalica doma bije všetko, čo príde, tento rok tu vyhral iba Profis. Zvolen konečne získal bod po remíze s Vrútkami.

15.december 2007

Na Profise zaslúžená remíza

"Zrodila sa zaslúžená remíza, hrali sme dobre a celý zápas sme viedli, Žiline sa podarilo vyrovnať a nás teší bod so silným súperom"-povedal Palinkáš. Profis:Žilina 2:2.

9.december 2007

Oslabený Doprastav aj s Petrom Číhom rozdrvil Čadcu

Po včerajšom nechutnom zápase a zaslúženej prehre so Žilinou, dnes oslabený Doprastav ( bez Rika, Rara, Kosíka, Sedláčka, Syneka a Antla ) nastúpil v poli aj s asistentom trénera , Petrom Číhom, ktorý sa blysol nahrávkou. Doprastav úplne v pohode vyhral nad posledným družstvom extraligy Čadcou 6:0 (2:0,2:0,2:0).

8.december 2007

Mladíci zo Žiliny zastavili rozbehnutý Doprastav

Heroický výkon Žiliny na Doprastave, ktorá dohrávala v ôsmich hráčoch, tak sa dá nazvať fantastickú a taktickú hru Žiliny, vedenej Mičom Bjukenenom. Celý zápas hrali vo vysokom tempe a vydržala až do konca a hladko vyhrala 3:0, keď víťazstvo pečatili tretím gólom do opustenej brány Doprastavu. Tieňom zápasu boli tri zlomené zuby Bennyho (toto zranenie nebolo vôbec potrestané) a bitka v posledných minútach. Rozhodcovia v tomto zápase boli ako nemé a slepé ryby a pískali veľmi alibisticky.LG TPS Doprastav:Žirafa Žilina 0:3. Piešťany vyhrali nad Ružinovom v Bratislave 2:1, v zápase, ktorý bol tiež veľmi tvrdý a hokejbalový divák si na svoje neprišiel.

8.december 2007

Palinkáš dostal po zápase 10 minútový psycho záchvat

"Vyhrávali sme už 5:0 a na naších hokejkách bola pohoda, potom však prišla do mužstva taká malá psycho náladička a dostali sme zbytočné dva góly a mohlo by ich byť aj viac. Po zápase som mal 10 minútový psycho záchvat a na chalanov som nakričal"-povedal Vlado Palinkáš. Profis-Čadca 5:2.

4.december 2007

V Bratislavskej lige inzultovali rozhodcu !!

Rača nezískala ani jeden bod. Slávia Právnik zrušila domácu neporaziteľnosť Profisu . Ostredky vyhrali nad Tehelným polom. Víťazný gól Kobry 7 sekúnd pred koncom a následná inzultácia rozhodcu po zápase hráčom Olympu. Druhá výhra Sharksu v sezóne, ktorý naposledy vyhral v 3.kole. Nivy vyhrali nad Čunovom a klopú na dvere play-off.

2.december 2007

Miško Sedláček si v zápase s Vrútkami zlomil ruku

"Bolo to pri bežnom súboji za bránou, Miško bol pritlačený k mantinelu tak nešťastne, že si to odniesla jeho ľavá ruka, ktorú má zlomenú. Zápas sme po včerajšom ťažkom zápase hrali tak na pol plynu ale úplne v pohode sme Vrútky zdolali 6:3"-povedal Peter "Vámoš" Číha.

2.december 2007

Pruské vyhrali vysoko nad Zvolenom

Pruské si dnes zastrieľali ako na strelnici, keď Zvolenu nasúkali 11 gólov. Za Zvolen museli nastúpiť náhradný brankár ( ako hráč )a Mitter s vysokými horúčkami aby naplnili minimálny počet hráčov - desať. Pruské - Zvolen 11:0. Skalica prehrala v Žiline keď tretí gól inkasovala do prázdnej brány. Žilina - Skalica 3:1.

2.december 2007

Líder z Martina opäť zakopol

"Disciplína je disciplína, remizovali sme s lídrom extraligy a to sme úplne v pohode mohli vyhrať. Som spokojný aj s bodom"-povedal prezident Profisu Vladko Palinkáš. Profis:Martin 2:2. Rozbehnutý Doprastav dnes vyhral nad Kométou Vrútky 6:3.

1.december 2007

Varga bol dnes na neudržanie !

"Celé mužstvo hralo perfektne ale Braňo bol dnes jednoznačne najlepším hráčom na ploche. Keď mal loptičku tak hráči Martina mali plné ruky práce. Do tretiny súpera prechádzal popri mantineli ako buldozér. Často prešiel aj cez troch hráčov ktorý ho nedokázali zastaviť. Za dnešný výkon som mu udelil veľkú pochvalu" povedal Peter Číha. "Peťo v pohode, mohol by si mi ale zajtra na zápas priniesť nejaké pivko"... :-))) povedal Braňo "Čita" Varga

1.december 2007

V Žiline žiarila nestárnuca hviezda z Bulváru

"Hral sa dnes vynikajúci hokejbal to, že som dal dva góly za jedno striedanie je robota celého kolektívu až na Pulkyho alias Mojojoja, ktorý dnes bol najslabší hráč:-))"-povedal strelec oboch gólov Róbert "Pilka-Bobko" Kašša

1.december 2007

Majster zachraňoval bod v poslednej tretine

"Bol to veľmi vyrovnaný a dobrý zápas, obe mužstvá hrali to isté a veľa sa nabehalo, remíza je spravodlivá. Vyhrávali sme 1:0, ale Žilina otočila za krátky čas dvomi gólmi. V poslednej tretine sa nám podarilo vyrovnať, čo je pre obidve družstvá zaslúžený výsledok"-povedal Johny Križan. Žirafa Žilina:RBK Ružinov Bratislava 2:2.

1,december 2007

Doprastav valcuje na pokračovanie

V perfektnom extraligovom zápase bol líder extraligy Izoglobal Martin v prvej tretine o niečo lepším mužstvom ale domácich podržal Sojka. Od druhej tretiny však na ihrisku v Petržalke dominoval Doprastav, ktorý vyhral zaslúžene 3:1. Parádnym gólom v oslabení sa zaskvel najlepší hráč na ihrisku "Varga alias Čita", po peknej prihrávke Gibu. Neskutočnú bojovnosť v tomto zápase znovu preukázal Peter "Raro" Tóth, ktorý bol jednoducho všade...
LG TPS Doprastav - Izoglobal Martin 3:1 ( 0:0, 2:0, 1:1 )
Góly: Thron ( Kosík ), Tóth ( Tomašech, Minárik ), Varga ( Giba, Minárik )- Vágner
Vylúčený:4-3

1.december 2007

Po dvoch fasulášoch konečne výhra, najväčšie trdlo "Morka" dalo gól

"To, čo sme si povedali pred zápasom sme aj naplnili, výborne zahral Dodo Zemeš a gól dal konečne aj Morka"-povedal Únosca Palinkáš. ŠK EVEL Profis Vrakuňa:HBK Kométa Vrútky 4:3 (2:0)(0:2)(2:1).

24.november 2007

Záhoráci odolávali do poloviny zápasu

Už po prvej tretine mohlo byť rozhodnuté ale domáci zahadzovali jednu šancu za druhou.Záhoráci zo Skalice využili všetko, čo sa dá a v polovici zápasu vyhrávali v Petržalke 1:3. Hráči Doprastavu ukázali svoju silu keď prehrávali 0:2 a 1:3. Chalani sa ani za nepriaznivého stavu nezlomili a výsledok otočili. Z 1:3 bolo zaslúžených 7:3 a mohlo byť aj viac...

LG TPS Doprastav - HbK 87 Skalica 7:3 ( 0:1, 4:2, 3:0 )
Góly: Tóth ( Varga ), Tóth , Minárik ( Tóth ), Tomašech ( Varga ), Giba ( Thron ), Thron ( Hraško ), Tomašech ( Tóth, Varga ) - Šefčík, Macháček, Krídl
Vylúčený : 4-3 navyše Krajsa ( Skalica ) 10 min neš.sp.

Žilina-Zvolen 4:2
Žirafy sa natrápili z predposledným Zvolenom. Víťazstvo pečatili až do prázdnej brány keď hostia odvolali brankára.
Vrútky - Pruské 5:4
Vrútky tesne porazili veľmi dobre hrajúce HBC 98 Pruské.
Piešťany nepricestovali do Martina ( pre veľkú maródku v mužstve )

24.november 2007

Profis nakúpil od Ružinova sedmičku

Profis začal dobre a prvú tretinu hral s omladeným majstrom vyrovnanú partiu. Potom však z ihriska odišiel a na ploche dominoval majster. Ten postupne naberal na obrátkach a svojmu súperovi nasúkal sedem gólov. S čistým kontom zostal aj Fero "Kotúč" Sebastyén, ktorého v poslednej tretine vystriedal mladší kolega. ŠK Profis Vrakuňa:RBK Ružinov 0:7

17.november 2007

"Posledná tretina bola ako zlý sen"-V.Palinkáš

"Začali sme ako z veľkej knihy, vyhrávali sme 2:0 a plnili sme to, čo sme sa dohodli. Po dvoch tretinách sme viedli 2:1 a veril som, že uhráme dobrý výsledok, ale do tretej tretiny nastúpil úplne iný Doprastav, nám sa prestala dariť defenzíva a bolo vymaľované, prehra o 5 gólov je ale dosť krutá"-povedal coach V.Palinkáš

17.november 2007

Príchodom Peťa Číhu spustil Doprastav kanonádu

V poslednej tretine po vyrovnávajúcom góle Zwingera sa na zápas Profis-Doprastav dostavil Peter Číha.
"Čo mi hrabe? Ja tu počujem Peťov hlas. Keď som ho zbadal hneď som vedel čo treba robiť a zavesil som gól".. povedal Riko ktorý zavelil do útoku. Doprastav mal v poslednej tretine doslova delostrelecké hody, keď ju vyhral 6:0. "Profisáci hrali to, čo na Ružinove, keď sa im tam podarilo remizovať. V štvrtej minúte za stavu 2:0 sa naivne stiahli a chceli výsledok ubrániť. Bolo len otázkou času dokedy to vydržia. Posledná tretina hovorí za všetko. Ináč musím uznať, že ten druhý gól Profisu, bol fakt pekný" - povedal tréner LG Jaro Šálka.

17.november 2007

V Turčianskom derby si líder z chuti zastrieľal

Rozbehnutý Izoglobal valcuje ďalej. V Turčianskom derby s Vrútkami si z chuti zastrieľali a v domácom prostredí zvíťazili vysoko 9:2.

17.november 2007

Favoriti nezaváhali

Všetci favoriti v tomto kole nezaváhali a každý vyhral. Žilina vyhrala povinne nad poslednou Čadcou 7:4, keď Čadca dala najviac gólov v jednom stretnutí v tejto sezóne, Piešťany hladko vyhrali nad Pruským 4:0 a Doprastav vyhral vysoko nad Profisom, keď dve tretiny to na tak vysoké víťazstvo nevyzeralo. Skalica pre maródku do Ružinova nepricestovala.

17.november 2007

Smrť prišla v poslednej tretine

Profis začal veľmi dobre a v štvrtej minúte vyhrával v pohode 2:0. Po dvoch tretinách chlapci z Vrakune vyhrávali, ale prišla posledná tretina a sen o dobrom výsledku sa rozplynul. Na poslednú tretinu nastúpil kompaktný Doprastav a Profis nakúpil šesť kúskov. PROFIS-DOPRASTAV 2:7.

17.november 2007

Bratislavská liga pokračovala 11.kolom

H.O.K. Nivy - Britanic 2:3
Slovmatic Elán - Greenhorns 6:5
Tehelné pole - Kobra DNV 11:10
Račištorf - HC Čunovo 15:1
YMCA DNV - HBC Ostredky odl.
Hancop - Slávia Právnik 2:5
Olymp Rača - Team Sharks 11:5
HBK Profis - TJ SAV 8:4

15.november 2007

Erik Antl zakázal béčkarom Doprastavu nosiť dresy Casey !

"To bolo posledný krát čo mali na sebe béčkari dresy Casey ! Tie dresy vždy vzbudzovali pred súpermi rešpekt a nebude ich teraz niekto zosmiešňovať ! Títo hráči si nezaslúžia nosiť naše dresy ! Po zápase zo Stupavou v Superlige sa niektorí hráči súpera tvárili ako keby porazili Casey. V tom zápase hrali z bývalého Casey iba 3 hráči. Ten klub je minulosť a už nikdy nebude to, čo bolo a to nech si každý zapamätá ! Peťo Číha na súpisku béčkarov napísal asi 10 bývalých hráčov CASEY, ale nikto tam nechce chodiť hrávať a viem že niektorí tam ani v živote neprídu. LG Doprastav B je len farmou Doprastavu a nič viac ! V Blue Men hrali Riko, Siko, Priechodský, Cico a Zemeš a tiež nikto netvrdil, že je to Casey" - povedal bývalý kapitán Casey Erik "Erža" Antl.