Choď na obsah Choď na menu
 


SLOVAK VETERAN CUP 2008 GBELY

HKL-MJM Petržalka:N-SPORT Zvolen 1:1
HKL-MJM Petržalka:HBK Gbely 4:2
HKL-MJM Petržalka: Orly Modra 6:1
HKL-MJM Petržalka:Skalica 1:3-štvrťfinále
HKL-MJM Petržalka:HBK Gbely 4:1 o 5.miesto

10.február 2008

Izoglobal cup 2008 v rukách Vrútok

Tohtoročný tradičný hokejbalový turnaj Izoglobal Cup vyhrali hokejbalisti Vrútok, ktorí vo finále porazili majstra SR RBK Ružinov po tresných strieľaniach 2:1, keď zápas sa skončil aj po predĺžení 0:0. Vrútky vyradili vo štvrťfinále aj ŠK Profis Vrakuňa.

Memoriál Jána Korca vyhrali

ANDŽE Piešťany

V Piešťanoch sa konal hokejbalový turnaj-Memoriál J.Korca na ktorom sa zúčastnili aj LG Doprastav, ŠK Profis Vrakuňa a Slovan FANs Bratislava. Turnaj vyhral domáci tím Andže Piešťany, ktoré ako minulý rok vo finále zdolali LG Doprastav 3:0. V boji o tretie miesto vyhrala Skalica nad ŠK PROFIS Vrakuňa 2:0. V boji o finále zdolal LG Doprastav Profis 4:1.
Dušan Melíšek po finálovom zápase: "Ako rozhodca končím, je to hnus ako sa niektorí hráči správajú".

MAMUT CUP 2007 sa uskutoční 8.9.septembra 2007

Štartovné je 2.500,- SKK. Všetky informácie Vám poskytne Jaroslav Mihál na SHBU. Ospravedlňujeme sa Vám pre zmenu termínu. V pôvodnom termíne 1 až 2 septembra sa uskutoční školenie trénerov.

JADRAN CUP 2007 - Trenčianske Teplice

Úspešný tohtoročný Jadran cup vyhrali chlapci z NHL, za ktorých hral aj hviezdny útok Hossa, Demitra a Gáborík nad Radivojevičovým tímom vo finále 5:2.

PRIMÁTOR CUP 2007 vyhral LG Doprastav Bratislava !

Víťazom 11.ročníka Martinského - Primátor Cup 2007 sa zaslúžene stal LG Doprastav Bratislava. Cenu pre najlepšieho obrancu si odniesol Jozef Minárik (LG)

Skupina A
KOMETA Vrútky
HBK Skalica
HBC Třinec
HBC Košice

Skupina B
ŠKB IZOGLOBAL Martin
PIRATES Plzeň
LG DOPRASTAV Bratislava
MINICE QUIJOTES Kralupy n/Vlt.

Výsledky v skupine:

LG Doprastav - Kralupy nad Vltavou 5:0 (2:0,3:0)
góly : Lajčiak 2, Filip, Thron, Slovák
vylúčený: 3-2

LG Doprastav - Plzeň 2:4 (0:3,2:1)
góly: Thron, Lajčiak
Vylúčený: 7-3
vyšší trest: Varga (LG) 10 min os. tr.
Varga, Procházka (LG) 5 minút + DKZ.

LG Doprastav - Izoglobal Martin 1:1 (1:0,0:1)
góly: Thron
vylúčený: 3-0

LG Doprastav získal v skupine 3 body a postúpil až z 3 miesta !

Štvrťfinále:

Třinec - LG Doprastav 1:5 (1:2,0:3)
góly: Procházka 2,Minárik, Matejička, Slovák
vylúčený: 1-5
vyšší trest: Matejička 2+2

Semifinále:

Izoglobal Martin - LG Doprastav 1:3 (1:2,0:1)
góly: Procházka 2, Antl
vylúčený: 0-4

Finále:

Plzeň - LG Doprastav 0:4 (0:2,0:2)
góly: Mateička 2, Thron, Procházka
vylúčený: 3-1

Slovensko U16 majstrom Európy !!! Slovensko U18 až tretie !!!

Vo švajčiarskom Huttwile sa konali ME v hokejbale v kategóriach 16 a 18 ročných. 16-stka zvíťazila vo finále s Českom, tretie skončilo Fínsko a štvrté domáce Švajčiarsko. V 18-stke vyhralo Česko vo finále so Švajčiarskom a o bronz vyhrali naši s Rakúskom.

VETERÁN CUP 2007

29.juna do 1.júla 2007 sa v Gbeloch uskutočnil VETERÁN CUP 2007. Veteráni All Old Stars Bratislava vyhrali celý turnaj, keď vo finále vyhrali nad Zvolenom 4:0. Naši hokejbaloví veteráni HKL-MJM sa stretli v B-skupine s Pezinkom 1-4, Malenovicami 1-1, s Pruskym 0-3,a Zvolenom 1-3 a skončili na 9.mieste.
Semifinále
All Old Stars Bratislava - Pruské 5:2 (4:0,1:2)
Straka 2,Denkóczi,Polák,Fojta
Finále
All Old Stars Bratislava - Zvolen 4:0 (4:0,0:0)
Góly: Polák 3, Pavelka,

10.februára 2007

IZOGLOBAL CUP 2007

semifinále:
Vrútky - RBK Ružinov - Vrútky 0:1
Izoglobal Martin - ŠK 98 Pruské 5:2
o 3 miesto:
RBK Ružinov - ŠK 98 Pruské 1:0
Finále:
Izoglobal Martin - Kometa Vrútky 7:2

najlepší branakár - Sebestien ( Ružinov )
najužitočnejší hráč - Slaninák ( Izoglobal )
najproduktivnejší hráč - Rímsky ( Ružinov )

10.septembra 2006

Na EUROCUPE vo švajčiarskom Sierre sa konalo slovenské finále

Vo švajčiarskom Sierre sa konal ďaľší ročník hokejbalového Eurocupu. Vo Švajčiarsku sa nakoniec opakovalo slovenské finále. Ružinov tentokrát podľahol svomu súperovi z Martina 2:4.

21.august 2006

LG Franklin Carlo Colucci vyhral turnaj v Sudoměřiciach

Tretie družstvo uplynulého ročníka hokejbalovej extraligy, LG Franklin CC Bratislava sa zúčastnilo cez víkend na kvalitne obsadenom turnaji v Sudoměřiciach. Po 2.mieste v skupine, kde chlapci z LG raz vyhrali(SUD. 3:1), raz prehrali(OPAVA 0:6) a raz remizovali(MARTIN 3:3) sa dostali až do finále, kde zdolali Skalicu až po samostatných nájazdoch 2:1, keď v normálnom hracom čase zápas skončil 1:1. Chlapcom z LG sa podarilo vyhrať tento turnaj v siedmich ľuďoch. V semifinále a finále musel zasiahnúť do hry aj manager Peter Číha, ktorý si odbil krst v LG.

19.jún 2006

Výber Trenčína sa stal víťazom SLOVAKIA OPEN

Tradičný hokejbalový turnaj Slovakia open sa tento rok hral v Pruskom. Turnaja sa zúčastňujú výbery mestských líg. Na turnaji nemôžu hrať extraligisti. Turnaj vyhrali Trenčania pred Popradom. Na treťom mieste skončili Pruské a až štvrtí boli "Blaváci".

17.jún 2006

Veteráni HKL-MJM budú hrať na "Veterán Cupe" v B-skupine


V dňoch 30.6-2.7.2006 sa bude konať tradičný hokejbalový turnaj "SLOVAK VETERAN´S CUP". Naši veteráni HKL-MJM majú v skupine B, týchto súperov: Orly Modra (30.6. o 14.50 hod), Vegeta Veterán (1.7. o 8.50 hod), Zvolen (1.7. o 13.50 hod), Pruské (1.7. o 18.50 hod.). V A skupine budú hrať Gbely, Pezinok, OLD STARS Bratislava, LG Doprastav Bratislava a SK Malenovice z ČR. Turnaj sa bude hrať na novom ihrisku v Gbeloch a prvýkrát systémom 5+1. Starci, držíme Vám palce a neumrite tam :-) Zostavu naších dôchodcov Vám prinesieme hneď po skončení turnaja.

12.jún 2006

Profis na Záhorí až piaty

Extraligista ŠK Profis ´32 Vrakuňa sa cez víkend zúčastnil na turnaji v Gbeloch. Vo štvrťfinále prehral s Brnom a skončil na konečnom 5.mieste."Porazili sme sa sami. Brno bolo najslabším družstvom na turnaji. Aj to sa dá, nemám slov."-povedal prezident Profisu Vlado Palinkáš.

4.júl 2006

Víťazom VETERÁN CUPu 2006 domáce družstvo-HBK Gbely

Víťazom tohtoročného hokejbalového Veterán cupu sa stalo usporiadateľské družstvo HBK Gbely, ktoré vo finále zvíťazilo nad Orlami Modra 3:0. Tretí skončil Zvolen víťazstvom nad HK 98 Pruské 3:1. Na šiestom mieste skončil minuloročný víťaz LG Doprastav Bratislava, ktorý prehral s SK Malenovice. Naši starci síce postúpili do semifinále, ale kvôli zraneniam z turnaja odstúpili a semifinálové miesto prenechali Pruskému, takže skončili na 7.mieste.













2.júl 2006

STUMPEL CUP v rukách Topoľčian

Víťazom tohtoročného Stumpel cupu sa stali hokejbalisti Zlatá lipa Topoľčany. Tomuto družstvu sa podaril husársky kúsok vo finále turnaja. Po samostatných nájazdoch porazili hviezdny tím Jozefa Stumpela a právom sa stali víťazmi. Za Stumpel team nastúpili aj naši, Riko, Bobko a Dodo.

1.júl 2006

Naši veteráni vyhrali nad Trenčínom, potom prehrali so Zvolenom a v poslednom zápase vyhrali nad Pruským

V prvom rannom zápase naších veteránov sa ukázala dobrá efektívna streľba naších starcov. Vegetu Trenčín prestrielali 3:0. Góly dali , Laco Jablonický 2 a Jaro Melíšek. V druhom zápase sme dostali nakladačku od Zvolena 1:8, gól dal Laco Jablonický. V poslednom zápase naši hrali už bez zranených strelcov Jara Melíška a Laca Jablonického. V poli sa objavil Peter Foltín a do brány išiel Laco Jablonický, pretože Laco Kugler toho mal už dosť. Vyhrali sme 5:4 a postúpili do semifinále. Góly dávali, Foltín 2, Lavrinčík 2 a Alino Melíšek. Po dohode s organizátorom sme sa dohodli, že naše postupové miesto sme prenechali Pruskému.

30.jún 2006

Nevydarený vstup naších veteránov

V Gbeloch sa dnes začal tradičný VETERÁN CUP 2006. Veteráni HKL-MJM Petržalka hrali v zostave: Kugler Laco, Jablonický Stano, Richter Miloš, Melíšek Milan, Melíšek Dušan, Melíšek Alino, Lavrinčík Anton, Poloprudský Ivan a Melíšek Jaroslav. Prvým súperom HKL-MJM boli ORLY Modra, ktorí prišli do Gbelov v plnej zostave na tri kompletné päťky a na ihrisku sa to aj ukázalo. Konečný výsledok HKL-MJM Petržalka-Orly Modra 4:11 (2:6). Góly HKL-MJM - Melíšek J. 3, Lavrinčík.

28.jún 2006

Cez víkend sa bude konať tradičný "STUMPEL CUP"

V Nitre sa cez víkend bude konať tradičný hokejbalový turnaj "STUMPEL CUP". Hokejbalové hviezdy tu tradične hrávajú buď za Slovensko, alebo družstvo, ktoré pravidelne zostavuje vynikajúci hokejista Jozef Stumpel, hráč NHL a nestor tohoto turnaja. Jožko Stumpel sa môže pýšiť aj titulom majstra sveta v hokejbale z roku 1999, keď za Slovensko hrali aj Pavol Demitra a Rišo Zedník.

h2> 5.jún 2006

Turnaj v Rači vyhrali domáci usporiadatelia

Hokejbalový turnaj "RAČA CUP" vyhralo domáce usporiadateľské družstvo ŠHBK Račistorf, ktoré vo finále zvíťazilo nad ATAK-om až po samostatných nájazdoch.

28.máj 2006

Mladí psychopati vystriedali starích psychopatov

ŠK Profis ´32 Vrakuňa sa tento víkend zúčastnili na Vrútockom pohári vo Vrútkach. Vyhrali tri zápasy, jeden remizovali a s neskorším víťazom turnaja, Vrútkami, prehrali. Obsadili konečné 2.miesto. Opýtali sme sa prezidenta Profisu Vlada Palinkáša ako videl zápasy Profisu on. " Mladí psychopati, ktorí prišli túto sezónu do družstva, vystriedali tých starích psychopatov. Vždy musí byť na striedačke niekto, kto má psycho-sklony. Ináč s druhým miestom niesom spokojný, mali sme na to, aby sme tento kvalitný turnaj vyhrali, ale tá disciplína...."- povedal Palinkáš. Tretie miesto obsadili reprezentanti SR U 20.